Erbjudande!

Boka in en timmes föreläsning och workshop inom motiverande samtal – GRATIS.

Använder du och din arbetsplats samtal eller MI som främsta redskap? Behöver du höja MI-kompetensen hos din personal eller dina kollegor? Vill ditt team fördjupa sina färdigheter inom motiverande samtal?

Vi släpper endast 10 träffar med detta erbjudande för just din arbetsplats eller personalgrupp och det är både kostnadsfritt och förutsättningslöst. Först till kvarn gäller.

👉 Gratis workshop
👉 En timme online
👉 Först till kvarn

Under träffen varvar vi övningar, föreläsning och workshop så att alla i teamet får chansen att prata, öva och känna på MI.

Vill ni vara med? Gör så här!

En person på arbetsplatsen anmäler ert samlade intresse genom att maila: josephine@bespire.se. Berätta hur många ni är och vilken organisation är.

Finns det fortfarande träffar kvar med detta erbjudande kommer vi överens om en tid för 1 timmes gratis MI, digitalt för er arbetsplats.

Det här får ni ut av träffen

  • Grundläggande principer i MI
  • Öva, känna och testa vad MI är
  • Testa att hålla ett coachande samtal
  • Verktyg som kan användas i klientsamtal
  • En kompetenshöjande personalaktivitet

Vi använder Zoom för videosamtal, så alla deltagare behöver ha tillgång till skärm och ljud. Den här MI-träffen är helt gratis och det finns inget köpkrav.

Träffen är exklusiv för dig och dina kollegor på arbetsplatsen, så ingen annan kommer att bjudas in till er träff. Det gör att vi kan gå in djupare i samtalet och lägga nivån precis rätt för er verksamhet.

Vad är MI?

Motiverande samtal (MI) är en samtalsmetod och ett förhållningssätt som underlättar i alla typer av samtal. Det är ett mjukt sätt att prata, som ökar motivation till förändring, stärker autonomin och minskar motstånd. Enkelt sagt; ett sätt att lyssna och att prata på ett medkännande och professionellt sätt. Du kan läsa mer om MI på: bespire.se

Varför gör vi det här?

Vi brinner för samtal och MI och vill så gärna sprida denna fantastiska samtalsmetod. Vi genomför också tio träffar gratis, med föreläsning och workshop kring MI, för att testa ett nytt koncept. Om du är nöjd med träffen så får du väldigt gärna skriva några rader i en recension (valfritt).

Vem håller i träffarna?

Jag heter Josephine Hedlund och är utbildad inom kognitiv neurovetenskap, beteendevetenskap och samtal. Redan 2012 började jag intressera mig för, och utbilda mig inom, motiverande samtal (MI) och sedan dess har jag arbetat med och utbildad inom MI som samtalsmetod. Du kan läsa mer om mig här.

Med den här träffen hoppas jag tända en gnista av nyfikenhet hos er som är nya inom MI och fördjupa kunskaperna hos er som redan arbetar med motiverande samtal.

Anmäl dig redan idag på: josephine@bespire.se