Om mig

Josephine Hedlund heter jag. Be:spire är mitt sätt att jobba för bättre samtal och varmare relationer, kommunikation och förståelse människor emellan.

Jag är utbildad inom kognitiv neuroveteskap, beteendevetenskap och samtal. 2012 började jag intressera mig för, och utbilda mig inom, Motiverande samtal (MI) och sedan dess har jag arbetat med MI som samtalsredskap och utbildar även inom detta. 

Jag är även utbildad i CRAFT. Jag är medlem i MINT (motivational interviewing network of trainers).

Vill du följa mig på sociala medier, klicka på ikonerna nedan. 

Samtal

Samtidigt som jag driver Be:spire arbetar jag inom entreprenörskap som affärsutvecklare, affärsrådgivare och projektledare. Jag engagerar mig ideellt med att hjälpa anhöriga till missbrukare. Bland annat genom att hålla samtal med anhöriga.

Jag är uppväxt i en liten by i Dalarna. Jag flyttade hemifrån tidigt och intresserade mig snabbt för människans beteende och gruppens funktion. Mina resor i livet har handlat om att ta in kulturer och människan i alla dess former över världen. Möten med andra människor är där jag lär mig mest i livet. Jag har också jobbat med många olika saker, allt från vaktmästare, restaurang manager till jobbcoach och affärsutvecklare. När jag såg att det fanns en utbildning med namn Psykologisk Coach på högskolan i Skövde kände jag att jag hittat rätt och jag är nöjd med mitt val. Utbildningen gav mig en utbildning för att stärka min kunskap om samtal och människan och med särskilt riktigt mot det positiva.

Jag har gjort många framsteg i min egna personliga utveckling. Liksom många av oss har jag en hel del i bagaget som jag nu har krånglat mig ur. Kanske är det därför jag intresserat mig mycket för just detta. Och att jag nu vill coacha och lära ut tekniker som jag vet skulle hjälpt mig samt kan påskynda och underlätta sådant arbete.

I grunden är jag en social person som också tycker om att koppla av med frisk luft och ljudböcker. Jag har en förkärlek för hundar och skulle jag vara allergi-fri, inte coacha och utbilda inom kommunikation, så hade jag kanske utbildat mig inom hundar. Och där hållt i valpkurser och andra kurser, samt haft ett hunddagis på landet.

Nog om mig. Vad kan jag hjälpa dig med? Kontakta mig!

Vill du följa mig på sociala medier, klicka på ikonerna nedan.