Moderator

Känn er trygga med en moderator som är van att hålla i dialoger och samtal med flera inblandade. Som är van att få samtal att flyta, att stilla eller höja röster, låta deltagare få tilldelade talutrymmen. Och självklart tryggheten i att någon håller tider, är påläst och hörsammar era önskemål för det evenemang ni har. 

Anlita mig som trivs med att läsa in mig på både nya och gamla ämnen och som är bra på att agera kontaktpunkt mellan publik och föreläsare, som tidtagarur och som pepp, inspiration och frågeställare.

Kultur och integration

Uppdragsgivare: Region Örebro län

Två regionala träff med föreläsare, gäster med kortare inspel, ett musikband med livemusik, intervjuer på scenen, workshop och diskussioner. Och kultur, integration och barn. Ett gäng härliga timmar vars tema samlade ett 30-tal deltagare från Örebro län.

Öppna ögonen dagen

Uppdragsgivare: NVB & AHA, Anhöriga hjälper anhöriga Örebro län

En heldag med flera stora föreläsare och många gäster på scenen. Både föreläsning, panelsamtal och publikfrågor. Dagen anordnades i samverkan av flera verksamheter med ett tydligt tema för ett vålds- och drogfritt Örebro. Dagens tema attraherade över 150 personer till publiken. På bilden är även Erik Leijonmark, forskare och författare.

Sagt om min insats från en av arrangörerna: ”Josephine Hedlund – ytterst proffsig, bästa strukturen och med glimten i ögat – ett självklart val av moderator till din konferens!”

Tusen tack för fina ord och en fin dag som gjorde skillnad!

Delaktighet och integration

Uppdragsgivare: Vivalla Folkets Hus

Sammanlagt fem träffar som moderator. Målet var att inspirera, skapa samtal och öka kunskapen kring demokrati, påverkan och andra närliggande teman hos åhörarna. Varje träff innehöll flera gäster, att hålla i en workshop och integrera publiken. På bilden syns även Bechet Barsom, regionalpolitiker i Region Örebro Län.

Moderator

Missbruk & diagnoser

Uppdragsgivare: AHA, Anhöriga hjälper anhöriga Örebro län

Ett event som samlade 120 personer. Viktigt, jobbigt, intressant och högaktuellt ämne. Från evenemangets beskrivning om föreläsningen: Agneta är sjuksköterska och verksamhetsledare på ett äldreboende för missbrukare. Hon är barnbarn till en alkoholist. Agneta berättar om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och droger. Hon berättar om hur personer med diagnoser (diagnistiserade eller ej) ibland använder droger som ett sätt att självbehandla sig själv för att minska sina problem i vardagen, men efter ett tag blir drogerna istället ett större problem. Vilka tecken går att se? Vad är funktionen av drogerna? Varför fastnar vissa och vad händer sen.